LAMPI INDUCTIE = 5 ANI GARANTIE, 100000 ORE DURATA MEDIE DE FUNCTIONARE, ECO FRIENDLY

Despre noi

Date firma

SC INDUCTIE LIGHTING SRL
COD FISCAL : RO 33498891
NR.INREG.CAMERA COMERT : J24/ 778 /2014
SEDIU SOCIAL : BD. BUCURESTI NR.55
BAIA MARE MARAMURES
IBAN: RO13 BTRL RONC RT02 6540 8301
BANCA TRANSILVANIA SUC.BAIA MARE
IBAN TREZORERIE:RO18 TREZ 4365 069X XX01 3784
TREZORERIA BAIA MARE
Email: iluminatcuinductie@gmail.com
            lampicuinductie@gmail.com


Scurtă descriere

Iluminatul cu inducție devine rapid cea mai fiabilă sursă de lumină, utilizată în aplicații industriale, ateliere de productie, depozitare, iluminat arhitectural, iluminat stradal și domenii generale în care întreținerea sistemelor vechi de iluminat este foarte costisitoare si au o durata mai mica de functionare. Sistemele de iluminat cu inductie asigura o reducere a consumului de energie electrica cu peste 50%, o durata mare de functionare de aprope 100000 ore, si o calitatea ridicata a fluxului de lumina.

Descrierea companiei

SC INDUCTIE LIGHTING SRL, înfiinţată în 2014, este unic importator si reprezentant în Romania al producătorului LANGO LIGHTING CO LTD, unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul iluminatului cu inductie electromagnetica. SC INDUCTIE LIGHTING SRL este  membru al Asociatiei RECOLAMP. SC INDUCTIE LIGHTING SRL are ca principal actionar firma SC LED&KOMPAKT SRL, infiintata in anul 1993, de la care a preluat activitatea de import si distributie la nivel national a corpurilor de iluminat si a surselor de lumina bazate pe tehnologia inductiei electromagnetice.

Misiune

Dorim sa venim in sprijinul clientilor nostrii prin a le oferi solutii viabile si de duratã care sa asigure reducerea costurile cu iluminatul prin reducerea consumului de energie electrica si reducerea cheltuielilor de mentenantã asiguratã de aplicarea noilor tehnologii din domeniul iluminatului.Incercam ca prin solutiile oferite de noi sa asiguram pentru clientii nostri un aport financiar prin reducerea cheltuielilor si un aport la reducerea poluarii prin reducerea emisiilor de CO si colectarea si predarea spre reciclare a surselor vechi de lumina..


Despre noi

SC INDUCTIE LIGHTING SRL, înfiinţată în 2014, este unic importator si reprezentant în Romania al producătorului LANGO LIGHTING CO LTD, unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul iluminatului cu inductie electromagnetica, membru al Asociatiei RECOLAMP.

Date de contact

SC INDUCTIE LIGHTING SRL

Importator si distribuitor

RO 33498891, J24/ 778 /2014

BD. BUCURESTI NR.55

0745 135 896

lampicuinductie@gmail.com

office@lampi-inductie.com

Facebook