LAMPI INDUCTIE = 5 ANI GARANTIE, 100000 ORE DURATA MEDIE DE FUNCTIONARE, ECO FRIENDLY

Analiza economica

Stimati clienti

                In partea de analiza economicã, in baza informatiilor oferite de dumneavoastrã cu privire la sistemul de iluminat existent (tip de corpuri de iluminat,numar de corpuri de iluminat existente, sursele de lumina, tipul si puterea acestora), se realizeaza o comparatie intre sistemul de iluminat actual si sistemul de iluminat propus in proiectul luminotehnic.
                Comparatia se face din punct de vedere al consumului de energie electricã realizat, în functie de numãrul mediu de ore functionare/zi si numarul mediu de zile lucratoare pe an, se evidentiazã astfel :
-           economia de energie realizatã, cantitativ si valoric
-          durata de amortizare a investitiei in ani
-          durata medie de viata a noului sistem de iluminat
-          reducerea emisiilor de carbon asociate reducerii consumului de energie electricã

    Tot în aceastã sectiune gasiti si o propunere de finantare a investitiei, în baza acordului încheiat de societatea noastrã cu Banca Transilvania. Propunerea de finantare este cu titlu informativ, pentru solutii de finantare personalizate va rugãm sã vã adresati reprezentantului Bancii Transilvania, dl.Calin Lazar Simon, Sef serviciu IMM, tel: 0262227984.


 


Despre noi

SC INDUCTIE LIGHTING SRL, înfiinţată în 2014, este unic importator si reprezentant în Romania al producătorului LANGO LIGHTING CO LTD, unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul iluminatului cu inductie electromagnetica, membru al Asociatiei RECOLAMP.

Date de contact

SC INDUCTIE LIGHTING SRL

Importator si distribuitor

RO 33498891, J24/ 778 /2014

BD. BUCURESTI NR.55

0745 135 896

lampicuinductie@gmail.com

office@lampi-inductie.com

Facebook