LAMPI INDUCTIE = 5 ANI GARANTIE, 100000 ORE DURATA MEDIE DE FUNCTIONARE, ECO FRIENDLY

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

INDUCTIE LIGHTING SRL, in calitate de proprietar al site-ului www.lampi-inductie.ro, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al confirmarii comenzilor si intocmirii facturilor fiscale, si al informarii clientilor cu privire la functionarea site-ului si a unor oferte speciale sau promotii ale societatii.

INDUCTIE LIGHTING SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.lampi-inductie.ro, privind evolutia si statusul comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Lampi-inductie.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul lampi-inductie.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Lampi-inductie.ro poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre INDUCTIE LIGHTING SRL pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea INDUCTIE LIGHTING SRL si/sau al eventualilor terti cu care INDUCTIE LIGHTING SRL are contracte de parteneriat in acel moment.

INDUCTIE LIGHTING SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

INDUCTIE LIGHTING SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului www.lampi-inductie.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati fost de acord sa le respectati.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul INDUCTIE LIGHTING SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul INDUCTIE LIGHTING SRL.

Pentru informatii, sesizari sau reclamatii, va rugam sa ne contacati la adresa  iluminatcuinductie@gmail.com


Despre noi

SC INDUCTIE LIGHTING SRL, înfiinţată în 2014, este unic importator si reprezentant în Romania al producătorului LANGO LIGHTING CO LTD, unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul iluminatului cu inductie electromagnetica, membru al Asociatiei RECOLAMP.

Date de contact

SC INDUCTIE LIGHTING SRL

Importator si distribuitor

RO 33498891, J24/ 778 /2014

BD. BUCURESTI NR.55

0745 135 896

lampicuinductie@gmail.com

office@lampi-inductie.com

Facebook