LAMPI INDUCTIE = 5 ANI GARANTIE, 100000 ORE DURATA MEDIE DE FUNCTIONARE, ECO FRIENDLY

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

       Termenii si conditiile de utilizare sunt aplicabili site-ului www.lampi-inductie.ro Vizitarea sau cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Dreptul de proprietate al acestuia ii revin in totalitate lui INDUCTIE LIGHTING SRL .

 

Exactitatea informatiilor

     Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate si din acest motiv va rugam sa solicitati informatiile dorite inainte de a plasa comanda.

     Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia.

 

 Licenta de acces pe site

    Lampi-inductie.ro iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care INDUCTIE LIGHTING SRL isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul lampi-inductie.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al INDUCTIE LIGHTING SRL  poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara a obligatia de a motiva aceasta decizie.

Lampi-inductie.ro foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. Lampi-inductie.ro nu garanteaza acuratetea in totalitate a informatiilor. Fotografiile din site au titlu informativ. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc lampi-inductie.ro poate inlocui aceste produse cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original.

     Fiecare produs afisat spre comercializare este insotit de pret. Preturile afisate pe site sunt afisate diferentiat, fara tva si cu TVA in functie de moneda selectata. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia clientul va fi contactat telefonic si i se va comunica pretul final pentru produs.In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic comanda poate fi anulata fara alte instiintari. Lampi-inductie.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile comercializate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

 

Modalitati de plata

In cadrul magazinului nostru online cu specific preponderent al  corpurilor sau sistemelor de iluminat , va oferim urmatoarele solutii de plata:

1. Ordin de plata sau transfer bancar

Ordinul de plata sau transferul bancar se poate face pe baza facturii proforme dupa ce ati finalizat comanda. Va recomandam sa faceti plata doar dupa ce aveti confirmarea noastra asupra stocului la produsele comandate.

 2. Plata ramburs

    Prin acesta modalitate de plata va angajati ca in momentul livrarii sa platiti contravaloarea produselor comandate si livrate la firma de curierat. Pentru comenzi cu valori mai mari de 5000 ron cu tva, ne rezervam dreptul de a nu accepta aceasta modalitate de plata si in aceasta situatie livrarea produselor comandate se va face doar dupa ce avem confirmarea incasarii contravalorii facturii prin modalitatea de plata enumerata la punctul 1 .

  

Conditii de livrare

        Livrarea se poate face in toata tara prin FAN COURIER, societatea de curierat cu care avem contract.Costul de livrare este suportat de catre client si se achita firmei de curierat . Termenul de livrare este de 24-48 ore.

         Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

 

Renuntare la cumparare:

         Conform legislatiei in vigoare, respectiv O.G. 130/2000 cu modificari si completari ulterioare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, potrivit prevederilor art.7 alin.1) din OG 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

             Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul(e), iar noi iti oferim 3 optiuni:

a) iti returnam suma de bani;

b) iti inlocuim produsul cu un alt produs identic;

c) poti folosi banii proveniti din stornarea produsului, pentru achitarea altui produs.

        Solicitarea de denuntare unilaterala a contractului la distanta este necesar sa se faca in scris (formular de renuntare la cumparare site).

        Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul, accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

        Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original.

        Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.     

        Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

         Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

 

Conditii de renuntare la cumparare:

 1. Inregistrare cerere renuntare la cumparare si restituire produse si obtinerea numarului de inregistrare retur (NR-RCU)

(1.1) Cumparatorul va trimite prin e-mail la adresa iluminatcuinductie@gmail.com o cerere cu subiectul - Cerere renuntare la cumparare produse comanda nr. ____/_____ (trebuie specificat nr comenzii si data acestuia).

(1.2) In cadrul cererii se vor specifica:

- numar comanda si data emiterii comenzii;

- date cumparator: nume si prenume, adresa de e-mail folosita la inregistrare cont si plasare comana online pe www.lampi-inductie.ro;

- numar factura si data emiterii facturii ce fac dovada achizitionarii produsului/produselor;

- cauzele/motivele care au dus la aplicarea procedurii de retur produs(e) (optional).

(1.3) La acest e-mail se vor atasa copii ale urmatoarelor documente: copie factura fiscala, aviz de insotire a marfii/AWB.

(1.4) Cererea de renuntare la cumparare va fi aprobata si inregistrata in sistem doar daca datale mentionate conform pasului 1. 2 sunt corecte si complete si daca indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produse cumparate (vezi paragraful - Conditii de acceptare retur produs(e) in cazul denuntarii unilaterale a contractului la distanta).

(1.5) Intr-un interval de 24-48 ore, cumparatorul va primi pe e-mail un numar de inregistrare de retur (NR-RCU) si detalii privind aplicarea procedurii de renuntare la cumparare.

 

2. Potrivit prevedrilor art..10 lit. c) din OG 130/2000 nu pot fi denuntate contractele care au ca obiect furnizarea urmatoarelor categorii de produse:

 - Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri (nesemnalate ca si defecte estetice in primele 48 de ore de la receptionarea produsului)

- Produse aduse pe comenzi speciale

- Produsele care au suferit modificari, deteriorari, fata de momentul livrarii. De exemplu daca banda led a fost lipita si a fost dezlipita banda de protectia a adezivului, daca la proiectorul   a fost taiat din cablu sau acesta a suferit modificari sau interventii in corpul acestuia, etc.

 

3. Constatare si validare acceptare retur produs(e) in cazul denuntarii unilaterale a contractului la distanta:

 (3.1) Dupa sosirea produsului/produselor la sediul INDUCTIE LIGHTING SRL, personalul calificat va verifica si constata daca pentru aceste produse primite se aplica procedura de renuntare la cumparare. Verificarea si constatarea se face pe baza cererii de renuntare la cumparare emisa de catre cumparator si a conditiilor obligatorii de aplicare procedura renuntare la cumparare si retur produse produse cumparate (vezi paragraful - Conditii de acceptare retur produs(e)).

(3.2) Rezultatele finale constatate vor fi comunicate cumparatorului prin e-mail, intr-un interval de 24-48 ore de la primirea produsului/produselor, acestea facand referire si la taxele speciale aplicate, daca este cazul, in procesul de retur produs(e) (vezi paragraful - Costuri si taxe speciale pentru retur produs(e)).

(3.3) Pe baza rezultatelor comunicate, cumparatorul este obligat, prin e-mail, in a furniza acceptul sau observatiile cu privire la cele mentionate in rezultatele comunicate, in vederea continuarii procesului de renuntare la cumparare si retur produs(e).

 

4. Inlocuire produs:

 Pentru produsele cumparate care indeplinesc conditiile obligatorii de renuntare la cumparare si retur produse si se solicita inlocuirea produsului, vanzatorul va inlocui produsul cu unul nou al modelului specificat in comanda initiala a cumparatorului. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs din aceeasi categorie de o valoare mai mare, cumparatorul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, cumparatorul va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

 

5. Costuri si taxe speciale pentru renuntarea la cumparare si retur produs(e):

   Costuri suportate de catre cumparator:

- Costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia cumparatorul renunta la achizitionarea produsului in termen de 10 zile de la receptia produsului.

- Cost transport curier pentru optiunea cumparatorului de a reexpedia produsul ce s-a constatat de catre vanzator ca nu indeplineste conditiile obligatorii de aplicare procedura renuntare la cumparare si retur produs(e).

Costuri suportate de catre vanzator - costuri de retur si transport curier pentru produsul in cazul caruia la receptia produsului cumparatorul constata ca:

- Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.

- Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului.

- Produs nefunctional in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari.

 

6. Rambursarea sumelor:

 Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator.

Afla detalii despre termeni legali aplicabili procedurii de retur produs(e).

 

Nota:

 1. Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificari si completari ulterioare, politica de renuntare la cumparare si returnare a produselor in termen de 10 zile lucratoare se aplica numai persoanelor fizice si numai in cazul produselor livrate prin curier.

2. Politica de renuntare la cumparare si retur produs(e) mentionata mai sus nu se aplica in cazul produselor comandate/cumparate care nu au fost livrate cu firma de curierat

3. Pentru produsele ale caror colete reprezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, cumparatorul este rugat sa refuze receptia lor.

4. Daca produsul receptionat prezinta un defect estetic, este necesar ca acesta sa fie semnalat in scris, in max. 48 de ore de la livrarea produsului, la adresa electronica iluminatcuinductie@gmail.com, impreuna cu 2 poze reprezentative care sa ilustreze defectul.

5. Ne rezervam dreptul de a refuza returnarea produsului in cazuri de retururi repetate, depasirea termenului de renuntare la cumparare si returnare produs, neindeplinirea conditiilor de renuntare la cumparare si returnare sau neacceptarea taxei de curier


     Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea INDUCTIE LIGHTING S.R.L,  www.lampi-inductie.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

 

Legalitate

     Site-ul www.lampi-inductie.ro functioneaza conform legilor Statului Roman.Despre noi

SC INDUCTIE LIGHTING SRL, înfiinţată în 2014, este unic importator si reprezentant în Romania al producătorului LANGO LIGHTING CO LTD, unul dintre cei mai renumiti producatori din domeniul iluminatului cu inductie electromagnetica, membru al Asociatiei RECOLAMP.

Date de contact

SC INDUCTIE LIGHTING SRL

Importator si distribuitor

RO 33498891, J24/ 778 /2014

BD. BUCURESTI NR.55

0745 135 896

lampicuinductie@gmail.com

office@lampi-inductie.com

Facebook